Tenis

Rafael Nadal zbog ozljede otkazao nastup i na turniru u Brisbaneu

Branimir Korać • srijeda, 02.01.2019.
Rafael Nadal zbog ozljede otkazao nastup i na turniru u Brisbaneu
Foto: EPA

Rafael Nadal trebao se vratiti turnirima u Brisbaneu, ali je ponovno otkazao nastup i upitno je hoće li uopće biti spreman za nastup na Australian Openu...

Koljena su Rafaelu Nadalu stvarala dosta problema tijekom karijere, a upravo zbog novih bolova bio je prisiljen otkazati nastup u Brisbaneu.

Ovaj turnir trebao je Nadalu poslužiti kao generalna proba uoči Australian Opena, ali neće na njemu nastupiti te je uopće upitno kako će se osjećati i hoće li biti spreman za nastup u Melbourneu.

"Bio sam na magnetskoj rezonanciji i vidi se oštećenje. Pokušao sam i htio sam igrati, ali preporuka liječnika bila je da preskočim ovaj turnir. Riječ je o manjem problemu koji može postati većim. Osjećam se bolje nego prije četiri dana, ali nastupom ovdje riskirao bih pauzu od nekih mjesec dana", istaknuo je Nadal.

Nadal je posljednji put bio na terenu na Touru još tijekom US Opena, a nakon toga je na oporavku i planira ponovni povratak. Umjesto njega u glavni ždrijeb ulazi Taro Daniel koji će igrati protiv Jo-Wilfrieda Tsonge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!