Zimski sportovi

Katastrofa Medvjeda u Klagenfurtu, 12 pogodaka u njihovoj mreži

Marjan Kreševac • nedjelja, 06.01.2019.
Katastrofa Medvjeda u Klagenfurtu, 12 pogodaka u njihovoj mreži
Foto: FaH

Medvjedi su danas upisali 15. poraz u nizu i to najteži u dosadašnjem dijelu EBEL-a. KAC je zagrebačkim hokejašima uspio utrpati 12 pogodaka...

Nakon što momčad upiše 15. poraz u nizu i to najteži u sezoni, kada primi 12 pogodaka teško je išta komentirati. U glavi se vrte sjećanja na ne tako davna vremena kada se razmišljalo o tituli u povratničkoj EBEL sezoni, a razmišljanja su se danas svela na tek lakšeg "sparing" partnera, momčad na kojoj protivnici pumpaju gol razliku.

Prva trećina susreta izgledala je još koliko-toliko pristojno, iako je KAC uputio 21 udarac prema vratima, pločica se zakoprcala u mreži samo tri puta. U sva tri navrata strijelac je bio Andrew Jacob Kozek. Raspad sustava dogodio se u drugoj trećini koju su domaći hokejaši dobili s pet pogodaka, a samo malo neprecizniji bili su u posljednjoj dionici u kojoj su Medvjedima utrpali četiri pogotka.

Za samo dva dana Medvjede očekuje isti protivnik u istoj dvorani. Možemo se samo nadati da će poraz, a to je realnost, biti u granicama podnošljivog.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!