Rukomet

Cindrić: "Dobra je energija u ekipi, jedva čekamo da krene"

Petar Jenjić • četvrtak, 10.01.2019.
Cindrić: "Dobra je energija u ekipi, jedva čekamo da krene"
Foto: FaH

Utakmicu protiv Islanda najavio je hrvatski reprezentativac Luka Cindrić koji je kazao kako ih čeka nezgodan protivnik, unatoč ozljedi jednog od njihovih najistaknutijih igrača...

Svjetsko prvenstvo uskoro kreće, a hrvatska rukometna reprezentacija natjecanje otvara utakmicom protiv Islanda. Susret je kao jako važan najavio Luka Cindrić.

"Nezgodan protivnik, ali turnir tek počinje. Ostali su bez Sigurdssona koji je jedan od njihovih najboljih i najiskusnijih igrača što je velik hendikep za njih. Glavni je igrač Palmarsson i sigurno će nam zadavati probleme, no moramo obratiti pozornost i na polukontre i kontre. Morat ćemo se brzo vraćati u obranu."

Uoči dolaska u Njemačku, Hrvatska je odigrala dvije prijateljske utakmice, protiv Crne Gore i Italije, u kojima su nešto lošiji ulazak u utakmicu.

"Sada nas očekuju potpuno drugačije utakmice, prijateljske su iza nas. Mislim da smo dovoljno iskusnu da tako nešto sami ispravimo, izbornik nas nije upozoravao na te slabe početke. Dobra je energija u ekipi i jedva čekamo da krene."

S obzirom na to da jako puno Hrvata živi u München, Cindrić ističe kako podrške neće nedostajati.

"Puno Hrvata živi u Münchenu. Bilo je već dosta upita za karte, trebat će nam pomoći s tribina", zaključio je hrvatski rukometaš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!