Rukomet

Palmarsson: "Igrali smo dobro 50 minuta, no to nažalost protiv Hrvatske nije dovoljno"

Mihaela Bradovski • subota, 12.01.2019.
Palmarsson: "Igrali smo dobro 50 minuta, no to nažalost protiv Hrvatske nije dovoljno"
Foto: EPA

Hrvatska je iskusnija, pokazala se mudrijom te je u najvažnijim trenucima susreta spremno kaznila njihove pogreške, sukus je analize izgubljenog dvoboja, a od strane islandskog izbornika Gudmundssona i kapetana Arona Palmarssona...

Po završetku dvoboja prvog kola izbornik Islanda Gudmundur Gudmundsson na službenoj je konferenciji za novinare još jednom apostrofirao kako su njegovi izabranici znali da će zaigrati "protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu" te je naglasio kako bez obzira na poraz njegovi igrači "imaju razloga za ponos".

Hrvatska je kaže iskusniji sastav, a na putu do pobjede je demonstrirala koliko zna biti mudra. S izbornikom se složio i kapetan Aron Palmarsson.

"Igrali smo dobro 50 minuta, no to nažalost protiv Hrvatske nije dovoljno", započeo je svoj komentar na dvoboj otvaranja SP-a sa sedam pogodaka najbolji strijelac Islanda u tom susretu.

Unatoč porazu Palmarsson je istaknuo kako je ponosan na svoje suigrače te je još jednom naglasio kako je veliko hrvatsko oružje to što zna iskoristiti protivničke pogreške, koliko ih god bilo malo.

"Naša je igra bila poprilično dobro organizirana i činilo se da nas ništa ne može iznenaditi što se hrvatske igre tiče. No Hrvatska je uvijek dobra u iskorištavanju svake pogreške koju protivnik napravi. I ovoga puta je to dokazala, na našu žalost čak dva puta tijekom susreta, na kraju prvog dijela te ponovno na samom završetku utakmice."

S kolegama iz reprezentativnog dresa složio se kako je to jedan od elemenata koji mogu popraviti učeći upravo od Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!