Tenis

Ćorić: "Uspio sam se pribrati, nisam paničario i to mi se na kraju i isplatilo"

Petar Jenjić • subota, 19.01.2019.
Ćorić: "Uspio sam se pribrati, nisam paničario i to mi se na kraju i isplatilo"
Foto: EPA

U izjavi nakon meča Borna Ćorić rekao je kako ne zna što je bilo u prvom setu, ali da se na vrijeme ipak uspio pribrati i okrenuti dvoboj u svoju korist...

Borna Ćorić u četiri je seta svladao Filipa Krajinovića i plasirao se u osminu finala Australian Opena. Svjestan težine meča bio je hrvatski tenisač koji je kazao kako se nakon gubitka prvog seta uspio pribrati što mu se na kraju i isplatilo.

"Mislim da je bio težak meč, nije bilo lagano igrati. Bilo je vjetrovito, prvi se set nisam dobro osjećao, nisam mogao pronaći tajming na lopti. Ne znam što je bilo, ali sretan sam što sam se uspio pribrati, nisam paničario i to mu se na kraju i isplatilo. Filip je odličan igrač, da je drugi set otišao u njegovu korist, bilo bi drugačije. Sva tri meča do sada bila su dobar test."

Prolaskom u osminu finala izjednačio je svoj najbolji rezultat na Grand Slamovima.

"Drago mi je što nas mlađe uspoređuju s najboljima i da sam ja među njima, no imamo još puno rada da možemo promijeniti to, osvojiti Grand Slam ili slično. Čudan je to sport, tu su Federer, Novak i Nadal, svatko od nas prvo treba proći do polufinala i finala da bi mogli osvojiti ovako velik turnir", dodao je Ćorić za SBS Radio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!