Rukomet

Andersson: "Stopostotni smo, a čuo sam da Švedska to nije uspjela od 2001. godine"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.01.2019.
Andersson: "Stopostotni smo, a čuo sam da Švedska to nije uspjela od 2001. godine"
Foto: EPA

Švedska je odradila odličnu utakmicu protiv Tunisa, slavila je 35:23 i prema mišljenju izbornika Kristjana Andressona, odigrala je svoju najbolju utakmicu na ovom Prvenstvu...

Kristjan Andresson nije skrivao zadovoljstvo odličnim nastupom svojih igrača.

"Bila je ovo utakmica s mnogo ritma i po mom mišljenju naša najbolja na ovom Svjetskom prvenstvu. Izrazito sam zadovoljan našom predstavom."

Jedan od onih stopostotnih bio je i veteran Kim Andersson koji je postigao četiri pogotka i pokazao da se na njega još uvijek može računati.

"Danas sam imao prilike pokazati koliko još mogu. Osjećaj je sjajan. Lijepo je dobiti samopouzdanje na ovaj način, zahvalan sam što sam dobio toliku minutažu danas, ali najvažnija je naša pobjeda. Možemo li biti u boljoj poziciji? Stopostotni smo, a čuo sam da Švedska to nije uspjela od 2001. godine."

Izbornik Tunižana Antonio Gerona mogao je samo čestitati Švedskoj na sjajnom nastupu.

"Imali smo puno problema protiv vrlo dobre švedske obrane i sjajnog vratara. Na nama je da izvučemo pouke iz ovakvih susreta. Imamo jako malo vremena za oporavak te ovaj dvoboj što prije moramo ostaviti za sobom. Izgubiti s više od 10 pogodaka razlike malo je previše, ali moramo to preboljeti"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!