Tenis

Porazi u mješovitim parovima, Mektić i Škugor zaključili nastup u prvom kolu

Petar Jenjić • nedjelja, 20.01.2019.
Porazi u mješovitim parovima, Mektić i Škugor zaključili nastup u prvom kolu

U prvom kolu turnira mješovitih parova svoj su nastup zaključili i Nikola Mektić i Franko Škugor koji su igrali u paru s Alicjom Rosolskom odnosno Katarinom Srebotnik...

Nikola Mektić zaključio je nastup na turniru mješovitih parova već u prvom kolu. U paru s Poljakinjom Alicjom Rosolskom poražen je od para s pozivnicom Ige Swiatek i Lukasza Kubota koji su slavili sa 6:1, 2:6, 10:5 nakon točno sat vremena igre.

Poljska kombinacija povela je u prvom setu s 5:0, a zatim ga mirno privela kraju. Slična je situacija bila na drugoj strani u drugom setu, no Swiatek i Kubot uspjeli su dobiti jedan gem više. U produženom tie-breaku rezultat je bio izjednačen do 2:2 kada poljski par preuzima vodstvo i čuva ga sve do kraja.

Meč na startu turnira izgubio je i Franko Škugor koji je igrao u paru s Katarinom Srebotnik. U dva su seta, nakon sat i četiri minute igre, bolji bili Maria Jose Martinez Sanchez i Neal Skupski s dva puta po 6:3.

U prvom su setu rezultat je bio izjednačen sve do 3:3 kada Martinez Sanchez i Skupski s dva uzastopna breaka dolaze do seta. Slična je situacija bila i u drugom, sve je bilo izjednačeno do 3:3, no ovoga im je puta za set, a time i pobjedu, bio dovoljan jedan break.

Australian Open, mješoviti parovi, 1. kolo:
Iga Swiatek/Lukasz Kubot - Alicja Rosolska/Nikola Mektić 6:1, 2:6, 10:5
Maria Jose Martinez Sanchez/Neal Skupski - Katarina Srebotnik/Franko Škugor 6:3, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!