Tenis

Nishikori predao meč Đokoviću, Pouille iznenadio i Raonića

Branimir Korać • srijeda, 23.01.2019.
Nishikori predao meč Đokoviću, Pouille iznenadio i Raonića
Foto: EPA

Novak Đoković i Lucas Pouille polufinalisti su Australian Opena. Đoković je do polufinala došao na lakši način nakon što mu je Kei Nishikori predao meč u drugom setu dok je Pouille svladao Raonića...

Kei Nishikori na najgori način završio je nastup na Australian Openu. U četvrtfinalu je igrao protiv Novaka Đokovića i upisao poraz 6:1, 4:1 što govori kako nije izdržao meč i bio je prisiljen na predaju.

Japanac je bio u problemima najvećim dijelom meča, a kada je Đoković dobio peti gem drugog seta, prišao je sucu i objavio mu kako nije sposoban nastaviti meč.

"Nadam se da će se oporaviti i da nije ništa ozbiljno. Želim mu brz oporavak i žao mi je što navijači nisu dobili veliki meč. Upravo ovo mi je doktor preporučio prije nekoliko dana - nemoj provoditi previše vremena na terenu", rekao je Đoković.

Đokovića u polufinalu očekuje dvoboj protiv Lucasa Pouillea. Francuz je iznenadio Miloša Raonića koji igra u velikoj formi, već je pobijedio Kyrgiosa, Wawrinku i Zvereva, ali ovdje nije izdržao.

Kanađanin je pogodio 25 aseva, ali i dopustio Pouilleu čak 24 break lopti od kojih je 11 spasio. S druge strane Raonić je imao samo jednu break priliku u cijelom meču.

Australian Open, četvrtfinale:
Lucas Pouille (Francuska, 28) - Miloš Raonić (Kanada, 16) 7:6(4), 6:3, 6:7(2), 6:4
Novak Đoković (Srbija, 1) - Kei Nishikori (Japan, 8) 6:1, 4:1 predaja Nishikorija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!