Rukomet

Francuzi razočarani: "Sve smo probali, ali oni su odigrali savršenu utakmicu"

Branimir Korać • subota, 26.01.2019.
Francuzi razočarani: "Sve smo probali, ali oni su odigrali savršenu utakmicu"
Foto: EPA

Nikakve šanse s ovakvim nastupom Francuska nije imala protiv Danske, Konačnih 38:30 najbolje oslikava kakvo je to polufinale bilo...

Didier Dinart niti u noćnoj mori nije mogao zamisliti ovakav rasplet. Što god je probao, nije funkcioniralo i Francuska je doživjela jako težak poraz.

"Sve smo probali, pokušali s rotacijama, ali u određenom trenutku morali smo priznati kako to ne funkcionira. Danska je bila na razini više, nismo uspjeli držati korak, vidjeli smo momčad punu samopouzdanja s Mikkelom Hansenom sposobnim za šuteve s 12 metara. Zaslužili su više odlazak u finale."

Dika Mem potpuno je podbacio i bio među lošijim pojedincima kod Francuza. Od njega se očekivalo puno, a puno toga je odnio.

"Nismo igrali našu igru, ja prvi, puno smo promašivali i griješili. Oni su odigrali savršenu utakmicu i to nam je dodatno kompliciralo posao. Pokušali smo nekoliko sustava, ali nije išlo, nismo očekivali ovakvu utakmicu."

Za Luku Karabatića bilo je to poslijepodne iz noćne more.

"Prava noćna mora za nas i savršena utakmica za njih. Od početka turnira su vrlo raspoloženi i to se nastavilo i ovdje. Nismo ih ugrozili , bili smo loši i jako smo razočarani."

Niti Cyril Dumoulin nije napravio ništa posebno, vratari Francuske bili su izrazito neraspoloženi.

"Ostaje osjećaj kako nismo napravili dovoljno. Oni su imali gotovo savršenu utakmicu s čvrstom obranom i odličnim napadom. Mikkel Hansen još jednom je pokazao da je najbolji igrač svijeta."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!