Rukomet

Danci povukli posljednju izmjenu uoči velikog finala s Norveškom

Mihaela Bradovski • nedjelja, 27.01.2019.
Danci povukli posljednju izmjenu uoči velikog finala s Norveškom
Foto: Dario Dodić

Danas je na rasporedu veliko finale Svjetskog prvenstva između Danske i Norveške, a Dancima je uoči finala ostala još jedna moguća izmjena i izbornik Nikolaj Jacobsen ju je i odradio...

Nikolaj Jacobsen čuvao je do posljednje utakmice posljednju izmjenu. Još na početku Prvenstva kod ozljede Hansa Lindberga govorio je o tome kako mu je sada preostala još samo jedna izmjena aludirajući na to da će samo još jednom mijenjati tijekom Prvenstva.

Umjesto Lindberga uvrstio je u krug od 16 igrača Johana Hansena koji je nastupio na kraju u osam utakmica i postigao devet pogodaka, ali imao je uvjerljivo najlošiju realizaciju s krilnih pozicija od svih raspoloživih realizacija, svaki drugi pokušaj bio mu je neuspješan i nije oduševio.

Čak i da je bio znatno bolji, Jacobsen bi vjerojatno povukao ovu izmjenu jer želi računati na Lindberga u finalu. Iskusno desno krilo Füchsea iz Berlina tako se vraća u postavu nakon što se u potpunosti oporavio te će dijeliti minutažu s Lasseom Svanom.

Jacobsen nije htio ranije povlačiti posljednju izmjenu jer je htio biti osiguran u slučaju da dođe do ozljede jednog od dvojice vratara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!