Košarka

Hezonja: "Malo sam razočaran što nisam igrao s Porzingisom"

Petar Jenjić • subota, 02.02.2019.
Hezonja: "Malo sam razočaran što nisam igrao s Porzingisom"
Foto: EPA

Mario Hezonja osvrnuo se na razmjenu Kristapsa Porzingisa i kazao kako mu je žao što nije igrao s Latvijcem, istaknuvši kako Dallas sada može biti itekako opasan...

Mario Hezonja biran je na istom draftu kao i Kristaps Porzingis, jedno mjesto ispod sjajnog Latvijca koji je razmijenjen u Dallas Maverickse.

"Malo sam razočaran što nikada nisam igrao s njim", kazao je hrvatski košarkaš koji je noćas ubacio deset poena. Zapravo jedini trenutni igrači Knicksa koji su igrali s Porzingisom bili su Damyean Dotson, Lance Thomas, Frank Ntilikina i Enes Kanter.

"Mogu biti vrlo, vrlo opasni i ubojiti. To je ozbiljna momčad ako svi ostanu zdravi", nastavio je Hezonja o momčadi Dallasa koja u svojoj mladoj jezgri ima Porzingisa i Luku Dončića.

Hrvatski košarkaš nije osjećao da bi latvijski košarkaš mogao napustiti klub.

"Čini se da NBA tako funkcionira sada. Podupirem Kristapsa, on mi je prijatelj, ali isto tako podupirem Scotta (Perryja) i Stevea (Millsa). Orlando me želio na draftu i Scott me izabrao. To su moji ljudi i ja ih podupirem stopostotno u njihovoj odluci. Znam da znaju što rade i znam da je to put u pravom smjeru", dodao je Hezonja, prenosi NY Post.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!