Nogomet

Turski drugoligaš niti nakon dovođenja 22 igrača ne zna za pobjedu

Branimir Korać • nedjelja, 03.02.2019.
Turski drugoligaš niti nakon dovođenja 22 igrača ne zna za pobjedu
Foto: Kristijan Komarica

Turski drugoligaš Elazigspor postao je planetarno poznat nakon što je povukao potez za Guinessovu knjigu rekorda i posljednjeg dana prijelaznog roka angažirao 22 igrača. Niti to mu nije pomoglo da upiše pobjedu u prvom sljedećem prvenstvenom kolu...

Vijest o dovođenju nevjerojatnog broja od čak 22 igrača posljednjeg dana prijelaznog roka, zazvučala je pomalo nadrealno. Klub kojem je to uspjelo je turski drugoligaš Elazigspor koji se odlučio na potpuni restart u cilju spašavanja drugoligaškog statusa.

Naravno, ne treba očekivati čuda od tih igrača u prvim nastupima, bez obzira bili oni kvalitetniji od prethodnika ili ne. Gotovo nemoguće je tako nabacanu skupinu igrača posložiti u dan-dva i tražiti od njih pobjede.

U prvom nastupu "novog" Elazigspora na travnjaku se od prve minute našlo čak osam igrača koji su došli na kraju prijelaznog roka, još su trojica kasnije ušla pa je tako Elazigspor završio susret s nevjerojatnih deset novih igrača na travnjaku.

Susret je završio bez pogodaka, protivnik je bio Giresunspor, a itekako se osjetila potpuna neuigranost jer iako Elazigspor nije bio u toliko podređenom položaju, teško je dolazio do prilika i samo tri puta je zapucao na gol, a gosti su to učinili čak 15 puta.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!