Rukomet

Hrvatska dočekuje Srbiju 14. travnja u Zadru

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.02.2019.
Hrvatska dočekuje Srbiju 14. travnja u Zadru
Foto: EPA

Hrvatska rukometna reprezentacija 14. travnja u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra protiv Srbije, a ugostit će je u Zadru...

Direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović istaknuo je kako su u Zadru spremni za organizaciju ovog događaja.

"ŠC Višnjik će za taj događa biti potpuno spreman. U Dvorani Krešimira Ćosića, kao i na našim vanjskim terenima, već su se održavala brojna natjecanja najviših kategorija, a svojedobno je, 2009. u Zadru odigrano niz utakmica u sklopu svjetskoga rukometnoga prvenstva. U partnerstvu s Hrvatskim rukometnim savezom ŠC Višnjik za ovaj će spektakl sve pripremiti optimalno i sigurni smo da će gledatelji u dvorani, kao i oni koji će utakmicu pratiti u televizijskom prijenosu, uživati u vrhunskom rukometu", izjavio je Karlović za službenu stranicu Športskog centra Višnjik.

Susret između Hrvatske i Srbije u Zadru na rasporedu je od 20 sati i 30 minuta, a četiri dana ranije Srbija će u sklopu trećeg kola ugostiti Hrvatsku.

Inače Hrvatska je na prvom mjestu u skupini nakon što je svladala Švicarsku i Belgiju dok se Srbija nije najbolje provela u prva dva kola te ima domaći remi s Belgijom te poraz u Švicarskoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!