Rukomet

Raul Gonzales napustio klupu makedonske reprezentacije, traži se novi izbornik

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.02.2019.
Raul Gonzales napustio klupu makedonske reprezentacije, traži se novi izbornik

Završena je suradnja između Raula Gonzalesa i Makedonskog rukometnog saveza. Do raskida suradnje došlo je zajedničkim dogovorom, a Španjolac se sada u potpunosti može posvetiti PSG-u...

Raul Gonzales i službeno nije više izbornik makedonske rukometne reprezentacije. U kuloarima se takvo šo dalo naznačiti odmah nakon završetka Svjetskog prvenstva, a nakon obostranog dogovora, potvrđeno je kako Španjolac napušta klupu.

"Bio je to dogovor obje strane. Potreban nam je izbornik koji će svakodnevno biti uključen oko reprezentacije, a jasno nam je kako on to ne može zbog klupskih obaveza. Zahvaljujemo mu na svemu učinjenom", stoji u priopćenju Saveza.

Raul Gonzales tako je posljednji put vodio Makedoniju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj gdje je Makedonija završila na 15. mjestu.

Pod vodstvom španjolskog stručnjaka Makedonija je nastupila na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj prošle godine te sada na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Ime njegovog nasljednika nije poznato, ali kao najizgledniji kandidati u ovom trenutku spominju se Roberto Garcia Parrondo i Danilo Brestovac.

FOTO_ SEHA liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!