Košarka

Velić: "Škrljevo je prva utakmica i koncentrirani smo na nju"

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 12.02.2019.
Velić: "Škrljevo je prva utakmica i koncentrirani smo na nju"
Foto: FaH

U najavi utakmice protiv Škrljeva iz redova Cibone ističu kako su potpuno fokusirani na prvog protivnika jer je Kup natjecanje koje uvijek donosi iznenađenja...

Trener Cibone Ivan Velić najavio je početak Kupa Krešimira Ćosića ističući kako je to natjecanje u kojem ne pobjeđuju uvijek favoriti.

"Što se tiče Kupa znamo da je to natjecanje koje vrvi iznenađenjima, kako u košarci tako i u svim sportovima i to su utakmice u kojima ne pobijeđuju uvijek favoriti. Maksimalan fokus tražim na Škrljevo, poglavito zato što smo ih 2 puta pobjedili u Prvenstvu i to zna biti jako opasno. Ne smijemo ih nimalo podcijeniti i tražit ću maksimalan angažman i fokus na tu utakmicu. Daljnje utakmice ne bi htio komentirati, Škrljevo je prva utakmica i koncentrirani smo na nju i tek nakon nje možemo razgovarati o daljnjim koracima."

Sličnog je razmišljanja i Marko Ljubičić koji prvu utakmicu ističe kao najvažniju.

"S obzirom na to da je to Kup natjecanje, znamo da dolazi do iznenađenja kad su favoriti u pitanju. Mi moramo od starta pokazati da smo tim koji zaslužuje biti u polufinalu. Prva utakmica nam je najbitnija i potrudit ćemo se da odemo u polufinale."

KK Cibona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!