Košarka

Žižiću velika minutaža u porazu u tri produžetka, Hezonji 18. uzastopni poraz

Branimir Korać • četvrtak, 14.02.2019.
Žižiću velika minutaža u porazu u tri produžetka, Hezonji 18. uzastopni poraz
Foto: EPA

New York Knicksi nastavili su svoj niz poraza koji je sada na brojci od 18 zaredom i nema neke naznake da bi se to moglo promijeniti. Noćas su ugostili Philadelphiju i nastavili tamo gdje su stali - potvrđivati status najlošije momčadi lige...

Iako Philadelphia nije bila na razini svojih uobičajenih igara, upisala je pobjedu. Ona je stigla u New Yorku kod tragično loših Knicksa koji su svladani sa 126:111. U ovom susretu participirao je Mario Hezonja, ali vrlo kratko iako je krenuo u startnoj petorci. Hezonja je "zaradio" samo šest minuta i za to vrijeme promašio sva tri pokušaja za dva, uhvatio jedan skok i podijelio jednu asistenciju.

U ovom susretu nije bilo nikakve neizvjesnosti, ali oni koji su ga gledali, zapamtit će fantastično zakucavanje Kevina Knoxa s dvije ruke preko Bena Simmonsa.

Inače Sixersi su se rano odvojili i mirno su odrađivali posao te zasluženo slavili.

Joel Embiid ubacio je 26 poena uz 14 skokova dok je Tobias Harris dodao 25 poena i šest skokova. Kod skromnih Knicksa Allonzo Trier ubacio je 19 poena, Damyean Dotson dodao je 16 poena, a Mitchell Robinson 14 poena i 13 skokova.

Poraz je upisao i Cleveland i to u pravoj drami nakon tri produžetka protiv Brooklyn Netsa s čak 148:139. Netsi su mogli i ranije slaviti, imali su prednost u prvom produžetku, ali Collin Sexton položio je 2.8 sekundi prije kraja za 118:118.

U drugom produžetku zamijenjene uloge i sada su Cavsi bili pred vratima pobjede nakon što je Jordan Clarkson ubacio dva bacanja 3.8 sekundi prije kraja za 128:125, no sa sirenom tricu ubacuje DeMarre Carroll. Ipak u trećem produžetku Netsi se odvajaju i dolaze do pobjede.

Ante Žižić dobio je kod Cavsa 30 minuta i upisao šest poena (2/5 za dva, 272 slobodna) uz šest skokova, Briljirao je Jordan Clarkson s 42 poena, osam skokova i pet asistencija, Sexton je dodao 24 poena, šest skokova i pet asistencija, a Marquese Chriss 23 poena uz sedam skokova.

Kod pobjednika D'Angelo Russell ubacio je 36 poena uz osam asistencija i sedam skokova, Joe Harris dodao je 25 poena, a Jarrett Allen deset poena, 12 skokova i šest blokada.

NBA:
New York Knicks - Philadelphia 76ers 112:126
Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets 139:148 tri produžetka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!