Nogomet

Sevilla prva do osmine finala Europske lige, napokon debitirao Marko Rog

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.02.2019.
Sevilla prva do osmine finala Europske lige, napokon debitirao Marko Rog
Foto: EPA

Sevilla je prvi sudionik osmine finala Europske lige. U uzvratu protiv Lazija upisala je novu pobjedu, nakon što je slavila u Rimu s 1:0, sada bila bolja s 2:0...

Sevilla nije dopustila Talijanima preokret na Sanchez Pizjuanu i upisala je novu pobjedu i tako izborila nastup u osmini finala Europske lige. 1:0 slavila je već u Rimu, a u Španjolskoj bila je još uvjerljivija i odnijela pobjedu 2:0.

Od prve minute za goste je zaigrao Milan Badelj dok je Marko Rog kod domaćina krenuo ponovno s klupe, ali raduje podatak da je napokon debitirao i upisao prve minute. U 81. minuti ušao je umjesto Roquea Mese.

Već u šestoj minuti Sergio Escudero morao je napustiti igru zbog ozljede stražnje lože, a zamijenio ga je Quincy Promes, ali to nije stvorilo probleme domaćinu.

Embed from Getty Images

U 20. minuti stigla je Sevilla do vodstva golom Ben Yeddera koji je bio na pravom mjestu nakon što je Strakosha obranio pokušaj Sarabije.

U drugom dijelu domaćin ostaje s igračem manje, u 60. minuti Vazquez je zaradio drugi žuti karton, ali deset minuta kasnije Marušić zarađuje izravni crveni karton i oduzima brojčanu prednost gostima.

U 78. minuti točku na i stavio je Pablo Sarabia koji zabija za 2:0 i oduzima svaku nadu gostima.

Europska liga, šesnaestina finala:
Sevilla - Lazio 2:0 (1:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!