Nogomet

Olmo: "Atmosfera je odlična, Viktoria je jaka, ali vjerujemo u pobjedu"

Jan Šneler • srijeda, 20.02.2019.
Olmo: "Atmosfera je odlična, Viktoria je jaka, ali vjerujemo u pobjedu"
Foto: FaH

Jedan od najboljih igrača Dinama Dani Olmo na konferenciji za novinare istaknuo je kako jedva čeka sutrašnji ogled i priliku da Dinamo prođe među šesnaest najboljih momčadi Europske lige...

Strijelac jedinog pogotka Dinama u Plzenu Dani Olmo prisustvovao je konferenciji za novinare uz trenera Nenada Bjelicu. Simpatični Španjolac za kojeg se već raspituju brojni europski klubovi nema dvojbe kako su njegovi suigrači i on spremni za sutrašnji sraz.

"Što se više bliži utakmica, sve je više motivacije. Pogotovo jer igramo na Maksimiru pred punim stadionom. Atmosfera u momčadi je odlična kao i uvijek i zajedno s navijačima dat ćemo sve od sebe", rekao je Olmo.

U prvom susretu bilo je vidljivo kako je Viktoria vrlo opasan protivnik i jasno da će svi igrači trebati dati svoj maksimum. Na tom tragu je i izjava mladog Dinamovog veznjaka koji nimalo ne podcjenjuje Čehe, ali ističe kako vjeruje u prolaz svoje momčadi.

"Viktoria je jaka momčad. Nismo imali laganu grupu u Europskoj ligi i znamo kako su kvalitetna momčad. Jasno, vjerujemo u našu pobjedu i idemo dalje", zaključio je Španjolac.

Iz kluba su rekli kako je velik broj skauta prijavljen za sutrašnju utakmicu, a većina je došla upravo zbog mladog reprezentativca Španjolske. Još jedna motivacija za Olma, iako smo uvjereni kako ovom srčanom Dinamovcu nikakva dodatna motivacija ne treba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!