Nogomet

Allegri: "Juventusovo drugo poluvrijeme bilo je ružno"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.02.2019.
Allegri: "Juventusovo drugo poluvrijeme bilo je ružno"
Foto: EPA

Juventus je u drugom poluvremenu u Madridu doživio veliki pad i Atletico ga je u tom razdoblju potpuno nadigrao. Massimiliano Allegri priznao je da je Juventus to razdoblje odigrao vrlo loše...

Nakon pobjede Atletica protiv Juventusa, bilo je dosta kritika na igru Cristiana Ronalda koji nije briljirao, a s tim se ne slaže Massimiliano Allegri.

"Ronaldo je odigrao dobru utakmicu, ima samopouzdanja s takvim utakmicama i uopće nije bio loš. Kompletno drugo poluvrijeme odigrali smo momčadski loše i ovu utakmicu moramo iskoristiti kao dobru pripremu za uzvrat."

Trener Juventusa vidi problem u drugom poluvremenu koje nije bilo na razini onog prvog. U njemu je Atletico uzeo stvari u svoje ruke i nadigrao Juventus.

"Drugo poluvrijeme bilo je ružno, napravili smo veliku pogrešku koja je dovela do prvog gola. Atletico je jako dobar u zatvaranju prilaza golu i teško je uopće doći do udarca na gol. U drugom poluvremenu bio je jako agresivan na prekidima i tu nas je uhvatio nespremne."

Allegri svejedno ostaje optimist uoči uzvratnog dvoboja te vjeruje kako će Juventus u njemu biti bolji.

"Moramo vjerovati, neki igrači će nam se vratiti u konkurenciju, nema sada smisla plakati za prolivenim mlijekom. Znali smo da će biti teško i da će nas Atletico natjerati da igramo sporije nego inače. U prvom dijelu lopta je još išla brže, ali u nastavku smo bili spori."

"U drugom poluvremenu imali smo krivi pristup i takve stvari se mogu dogoditi. Naravno da je razočaranje veliko nakon 2:0, ali možemo okrenuti sve u svoju korist. Neće biti lako, trebamo sjajnu drugu utakmicu, ali možemo to napraviti i moramo vjerovati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!