Košarka

Blazersi produbili krizu Bostona petom uzastopnom pobjedom, Davis poražen u Los Angelesu

Branimir Korać • četvrtak, 28.02.2019.
Blazersi produbili krizu Bostona petom uzastopnom pobjedom, Davis poražen u Los Angelesu
Foto: EPA

Od ostalih susreta bogatog NBA programa protekle noći, ističe se novi poraz Bostona i to protiv "vrućih" Blazersa. Anthony Davis gostovao je s Pelicansima kod Lakersa i upisao poraz...

Portland Trail Blazersi trenutno su među onima koji su u najboljoj formi,a Boston Celticsi se muče. Blazersi su ih svladali u Bostonu s 97:92 i nanijeli im četvrti uzastopni poraz, a sebi donijeli petu uzastopnu pobjedu. Osigrali su još jednu sjajnu utakmicu, samo što ovaj put nije bilo velike podrške igrača s klupe, sav teret ponijeli su starteri.

Prvo ime susreta bio je Damian Lillard s 33 poena i sedam skokova dok ga je pratio Mo Harkless sa 17 poena i deset skokova. Kod poraženih Kyrie Irving ubacio je 31 poen uz pet skokova, Jayson Tatum dodao je 14 poena, a Jaylen Brown deset uz deset skokova.

Los Angeles Lakersi izborili su pobjedu protiv New Orleans Pelicansa sa 125:119. LeBron James tražio je pobjedu pod svaku cijenu, opasno mu prijeti propuštanje doigravanja i nije smio dopustiti novi kiks. On se nije dogodio, Pelicansi su svladani.

James je ponovno većinu toga iznio na svojim leđima ubacivši 33 poena uz šest skokova i deset asistencija, 23 poena i šest skokova upisao je Brandon Ingram, 22 poena i pet skokova Kyle Kuzma, a 11 poena, 16 asistencija i sedam skokova Rajon Rondo.

Kod poraženih bivši igrač Lakersa Julius Randle ubacio je 35 poena uz šest skokova dok je Anthony Davis igrao najavljenih 21 minutu i ubacio 22 poena uz osam skokova.

U Charlotteu veliki dvoboj Kembe Walkera i Jamesa Hardena okončan je pobjedom Rocketsa uz Hardenovih 30 poena dok je Walker ubacio pet više, no nije pomoglo.

NBA:
Boston Celtics - Portland Trail Blazers 92:97
Memphis Grizzlies - Chicago Bulls 107:109
Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans 125:119
Sacramento Kings - Milwaukee Bucks 140:141 produžetak
Charlotte Hornets - Houston Rockets 113:118
Brooklyn Nets - Washington Wizards 116:125
San Antonio Spurs - Detroit Pistons 105:93.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!