Nogomet

Lage: "Koncentriramo se samo na našu igru, nadam se kako ćemo igrati dobro"

Iz Maksimira: Jan Šneler • srijeda, 06.03.2019.
Lage: "Koncentriramo se samo na našu igru, nadam se kako ćemo igrati dobro"
Foto: FaH

Nije pretjerano rječit bio trener Benfice Bruno Lage na konferenciji za novinare. Portugalci jesu favoriti, ali u Benfici su previše iskusni da bi podcijenili Dinamo te nas sigurno očekuje sjajan susret…

Na konferenciji za novinare koja je uslijedila nakon njihovog posljednjeg treninga na Maksimiru, trener Bruno Lage nahvalio je svoju momčad i istaknuo kako je iznimno zadovoljan igrom. Lage nije dugo trener prve momčadi Benfice, postao je to prije dva mjeseca, ali s njim na klupi Portugalci izgledaju sjajno.

“Koncentriramo se samo na našu igru i ovo smatramo još jednom utakmicom. Sudjelujemo u tri natjecanja u ovom trenutku. Bitno je da dobro treniramo i pokažemo rezultate na terenu“, rekao je Lage.

Portugalski novinari pitali su trenera Benfice hoće li ova utakmica biti slična onoj protiv Galatasaraya u prošlom kolu Europske lige. Lage nije htio uspoređivati protivnika te je istaknuo kako je svaka utakmica drugačija i ne treba vući paralele između momčadi.

“Ne uspoređujemo utakmice nego se brinemo da izgledamo dobro. Nadamo se da ćemo igrati dobro. Dinamo je momčad koja voli igrati i igra dobro u napadu. Ovo će biti drugačija utakmica. Smatram bitnim kako je momčad povezana, igra je dinamična. Najbitniji je taj osjećaj da momčad igra kao ekipa. Pogledao sam kako igra protivnik, moramo shvatiti kakva je i njihova strategija. Gust nam je raspored, igramo svaka četiri dana i dat ćemo priliku svim igračima da igraju. To nije uvijek moguće, ali trudimo se da rasporedimo minutažu“, zaključio je trener Benfice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!