Nogomet

Kronologija: U utorak Real, u srijedu PSG, čudo se dogodilo i u Parizu! Porto do prolaza u 117.

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • srijeda, 06.03.2019.
Kronologija: U utorak Real, u srijedu PSG, čudo se dogodilo i u Parizu! Porto do prolaza u 117.
Foto: EPA

Nakon što je Ajax šokirao madridski Real, isto je napravio i desetkovani Manchester United u Parizu! U pravoj drami golom u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca nakon pomoći VAR-a eliminirao je PSG iako je donio zaostatak s Old Trafforda od 2:0!

Osmina finala Lige prvaka, uzvratni susreti

Porto - Roma 3:1 (1:2 prva utakmica) - 1:0 Soares (27.), 1:1 De Rossi (37.), 2:1 Marega (52.), 3:1 Telles (117.)

PSG - Manchester United 1:3 (2:0 prva utakmica) - 0:1 Lukaku (4.), 1:1 Bernat (12.), 1:2 Lukaku (30.), 1:3 Rashford (94.)

KRAJ: PORTO - ROMA 3:1 (1:2), PSG - MANCHESTER UNITED 1:3 (2:0)


Porto - Roma 3:1 (121.) - Sada Rimljani traže penal, Cakir je pregledao snimku i pokazuje da je sve bilo čisto.


Porto - Roma 3:1 (117.) - I onda Porto dolazi do gola! Nakon pregleda VAR-a dosuđen je kazneni udarac koji realizira Telles, penal je skrivio Florenzi koji je povukao za majicu Fernanda.


Porto - Roma 2:1 (112.) - Jako dobre prilike za Romu, Džeko je pokušavao, prvo je pucao glavom pokraj gola, a onda se našao sam pred Casillasom i opet nije pogodio. Još jednom je bio na ziceru, uspio je prebaciti Casillasa, ali Pepe je izbio s gol linije.


Porto - Roma 2:1 (105.) - Kraj prvog produžetka u Portu.


Porto - Roma 2:1 (103.) - U Portu traje produžetak, jednu dobru priliku za domaćina propustio je Marega. Porto je bio bolji u 90 minuta, a i u produžetku je nekako ambiciozniji.


PSG - Manchester United 1:3 - KRAJ! Skomina je produžio devet minuta čak, ali ništa nije pomoglo PSG-u!!

Porto - Roma 2:1 (94.) - U Portu produžeci odlučuju.


PSG - Manchester United 1:3 (95.) - Šok u Parizu, desetkovani United s klincima na travnjaku vodi 3:1 u Parizu protiv PSG-a!


PSG - Manchester United 1:3 (94.) - Rashford zabija!!!!


PSG - Manchester United 1:2 (91.) - VAR je u akciji, hoće li United dobiti kazneni udarac? Da! Ruka Kimpembea!


Porto - Roma 1:2 (84.) - Porto još jednom prijeti, a ovaj put preko Otavija, ali pucao je u Olsena.


PSG - Manchester United 2:1 (84.) - Mbappe je prvi bio u prilici, ali se spetljao i izgubio korak, lopta je došla do Bernata koji puca iskosa i trese vratnicu.


Porto - Roma 2:1 (77.) - Lijepa prilika za Porto, lopta je došla do Brahimija koji puca iz voleja, ali Olsen jednako tako dobro brani.


PSG - Manchester United 1:2 (72.) - Sjajna akcija Parižana u 16 metara, Mbappe je na kraju ubacio u sredinu, ali čisti obrana Uniteda.


PSG - Manchester United 1:2 (69.) - Problema s ozljedom ima Draxler kojem je čini se stradao mišić i morat će napustiti igru te ga mijenja Meunier. Ujedno i Paredes ulazi umjesto Kehrera.


PSG - Manchester United 1:2 (56.) - Zabija Di Maria nakon krasne akcije, Mbappe je fantastično petom proigrao Di Mariju koji lobuje De Geu, ali zaleđe.


Porto - Roma 2:1 (52.) - Porto vodi 2:1! Loše iznošenje lopte Rimljana nakon kornera, Corona ju je uzeo i odlično ubacio na drugu vratnicu gdje je apsolutno sam Marega i zabija za 2:1. Sve je poravnato u Portu!


Počelo je drugo poluvrijeme.


Poluvrijeme na oba susreta.


PSG - Manchester United 1:2 (43.) - Sada Buffon spašava, Dalot je probio stranu i ubacio u sredinu, lopta je skrenuta prema golu, ali Buffon u zadnji tren brani.


Porto - Roma 1:1 (37.) - Vraća se Roma! Dosuđen je kazneni udarac nakon prekršaja Militaa nad Perottijem, odgovornost je preuzeo Daniele De Rossi i zabio za poravnanje!


PSG - Manchester United 1:2 (35.) - Bailly ide van, u igri je Dalot.


PSG - Manchester United 1:2 (30.) - Manchester ponovno vodi! Kiks Buffona nakon udarca Rashforda izvana, talijanski vratar nije uhvatio loptu, samo ju je odbio do samog Lukakua koji ne griješi!


Porto - Roma 1:0 (27.) - Porto vodi 1:0! Rimljani su izgubili loptu na svojoj polovici, sjurili su se domaćini u 16 metara, Marega je u sredini proigrao Soaresa koji zabija u praznu mrežu. Za svaki slučaj provjerena je snimka, Tiquinho Soares nije bio u zaleđu i domaćin vodi.


Porto - Roma 0:0 (21.) - Još jedan pokušaj domaćina, Corona je opalio snažno s 20-ak metara, ali preko gola. Dosta dobro domaćin izgleda u prvih 20 minuta


PSG - Manchester United 1:1 (20.) - Bernat terorizira Baillyja, još jednom je bio u sjajnoj poziciji, posve sam, ali De Gea je obranio.


PSG - Manchester United 1:1 (12.) - PSG poravnava! Nije United izdržao, ubacio je Mbappe, na drugoj vratnici ostao je sam Bernat koji lakoćom zabija.


Porto - Roma 0:0 (11.) - Prva prava prilika za Porto, Corona je pucao, lopta se odbila do Tellesa koji nije zaobilazio Olsena već je odmah pucao i pogodio vanjski dio mreže.


PSG - Manchester United 0:1 (11.) - Parižani su pritisnuli i pokušavaju doći do poravnanja, ali zasad ne uspijevaju. Imali su jedno dobru situaciju kada je Mbappe malo zakasnio na ubačenu loptu.


PSG - Manchester United 0:1 (4.) - Manchester United dolazi do vodstva u Parizu! Velika pogreška obrane Parižana, Kehrer je vraćao loptu, presjekao ju je Lukaku ispred Silve, obišao Buffona i zabio za vodstvo!


Počeli su susreti u Portu i Parizu.


Porto: Casillas, Militao, Felipe, Pepe, Telles, Otavio, Herrera, Pereira, Corona, Marega, Soares

Roma: Olsen, Marcano, Manolas, Jesus, Karsdorp, N'Zonzi, De Rossi, Kolarov, Zaniolo, Perotti, Džeko


PSG: Buffon, Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat, Verratti, Marquinhos, Alves, Draxler, Di Maria, Mbappe

Manchester United: De Gea, Lindelof, Bailly, Smalling, Shaw, Young, McTominay, Fred, Pereira, Lukaku, Rashford

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!