Nogomet

Krovinović: "Osjećam se sjajno u Zagrebu, dolazi mi brojna rodbina i nadam se da ću zaigrati"

Jan Šneler • srijeda, 06.03.2019.
Krovinović: "Osjećam se sjajno u Zagrebu, dolazi mi brojna rodbina i nadam se da ću zaigrati"
Foto: FaH

Iako je zbog ozljede duže vrijeme bio odsutan s terena, postoji šansa da Filip Krovinović zaigra u sutrašnjem susretu protiv Dinama. Nažalost, ovaj igrač iz Dinamove škole mogao bi zaigrati u dresu Benfice…

Kako se moglo i očekivati, na konferenciji za novinare uz trenera Brunu Lagea stigao i hrvatski veznjak Filip Krovinović. Ovaj 23-godišnji igrač Benfice rođen je u Zagrebu i sigurno će sutrašnji ogled osmine finala Europske lige biti poseban za njega.

“Kao mlad igrač sam igrao u Zagrebu. Osjećam se sjajno na Maksimiru. Čim smo izvukli Dinamo, dečki su pitali kakva je momčad. Rekao sam im da ekipa igra odlično. S puno respekta ćemo ići na Dinamo, ali jasno idemo na pobjedu“, rekao je Krovinović.

Jasno, mladi hrvatski nogometaš nada se nastupu na Maksimiru. Iako još nije poznato u kojem sastavu će Benfica istrčati, postoje naznake kako bi se Krovinović mogao naći čak i u prvih 11.

“Kao i u svakoj utakmici, nadam se da ću istrčati. Bio bi to poseban osjećaj zaigrati na prepunom Maksimiru. Dajem sve od sebe, ali trener odlučuje i vidjet ćemo hoće li biti tako“, dodao je veznjak Benfice.

Kao rođenom Zagrepčaninu, Krovinović će svakako imati podršku s tribina. Iako priznaje kako karte još nije podijelio te ih čuva u hotelu, brojna obitelj i prijatelji će doći.

“Doći će roditelji, baka, brat je odlučio ostati kod kuće. Bit će i puno prijatelja i nadam se dobroj utakmici“, zaključio je Krovinović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!