Nogomet

Neymar: "Četvorica koja nemaju pojma o nogometu pregledavaju snimku"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.03.2019.
Neymar: "Četvorica koja nemaju pojma o nogometu pregledavaju snimku"
Foto: EPA

Nakon što je Manchester United senzacionalno preokrenuo dvoboj protiv PSG-a, Parižani su poludjeli na odluku suca o kaznenom udarcu u sudačkoj nadoknadi...

Slično kao Real Madrid dan ranije, PSG je senzacionalno ispao iz Lige prvaka porazom na svom travnjaku nakon što je ispustio ogromnu prednost iz prvog susreta. Da sve dobije još senzacionalniji prizvuk, Manchester United je u Pariz doputovao bez praktički kompletne jedne momčadi.

Damir Skomina je u sudačkoj nadoknadi nakon konzultacije s VAR-om dosudio kazneni udarac iz kojeg je Marcus Rashford donio prolaz Manchester Unitedu. Taj kazneni udarac u Parizu smatraju "krađom", a posebno bijesan nakon susreta bio je Neymar.

"Ovo je sramotno. Četvorica koja nemaju pojma o nogometu pregledavaju snimku na televizoru. Nije bilo ništa! Što je Kimpembe mogao napraviti sa svojom rukom kada je bio okrenut leđima?", uz dodatak prigodne psovke prema sucima oglasio se Brazilac.

Zanimljivo, Parižani tvrde kako isto ne bi bilo dosuđeno da je trebalo dosuditi protiv nekog drugog.

"Oni su suci i sva trojica su dosudili penal. Da je bilo na drugoj strani, možda ga ne bi dosudili", kaže Thiago Silva, a Nasser Al-Khelaifi dodaje:

"Ostavljam vam analizu, ali za mene to nije penal. Udarac nije bio na gol. Lako je donijeti takvu odluku protiv PSG-a, ali ne i protiv drugih klubova. Znam da sucima nije lako, ali razočaravajuća je odluka to dosuditi u zadnjim minutama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • dras_l07.03.2019. u 14:18
    Što ti je karma, Francuska reprezentacija je protiv nas dobila identičan poklon.
    dras_l