Nogomet

Lage: "Radili smo pogreške, čak i kazneni udarac je naša pogreška"

Jan Šneler • četvrtak, 07.03.2019.
Lage: "Radili smo pogreške, čak i kazneni udarac je naša pogreška"
Foto: FaH

Iako Benfica nije odigrala susret na očekivanoj razini, trener Bruno Lage nije bio previše kritičan prema svojoj momčadi. Portugalac je svjestan kako poraz od 1:0 nije teško nadoknaditi te vjeruje kako će u Lisabonu priča biti potpuno drugačija…

Benfica je još jedan u nizu protivnika koji ove sezone na Maksimiru nije igrao bolje od Modrih. Dinamo je ponovno sjajno ukrotio sve opasnosti kod protivnika, a možemo bez ikakvog pretjerivanja reći kako je Dani Olmo zasjenio Joao Felixa. Nekako nam se čini nevjerojatnim da prema špekulacijama Felix vrijedi nekoliko puta više od sjajnog Španjolca. Što se tiče susreta, trener Bruno Lage nije bio pretjerano kritičan i još uvijek djeluje vrlo mirno.

“Najgore je to što nismo uspjeli dati zgoditak. Za Seferovića ćemo tek vidjeti što se s njim događa. Postojao je umor jer igramo svaka tri dana. Normalno je da se poraz dogodio. Dinamika nam je bila dobra, dobro smo započeli utakmicu, imali smo dobru priliku za zgoditak, ali nakon Seferovićeva izlaska, nismo imali napad u dubinu. Nismo uspjeli ostvariti pritisak i nismo našli priliku za pogodak. Prvi dio utakmice je bio dobar, Dinamo je dao gol iz kaznenog udarca. Sve je još uvijek otvoreno“, rekao je Lage.

Na pitanje portugalskih kolega bi li nešto mijenjao u početnoj postavi, Lage je rekao kako ne bi jer nije nezadovoljan svim segmentima igre. Što se tiče kvaliteta Modrih, Portugalac ističe kako je Dinamo odlična momčad, ali da nije iznenađen prikazanim. Utakmica je bila izrazito visokog tempa i u takvim okolnostima, Dinamo je danas bio uspješniji.

“Nije nas iznenadio Dinamo. Mi smo isto tako imali prilike. Dinamo je dobio prednost pogotkom iz jedanaesterca. Radili smo greške, čak i kazneni udarac je naša greška. U ovako brzoj igri lako je pogriješiti“, zaključio je trener Benfice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!