Košarka

Očajno drugo poluvrijeme Pacersa, Bogdanović odličan u prvom dijelu, kasnije i on pao

Branimir Korać • nedjelja, 10.03.2019.
Očajno drugo poluvrijeme Pacersa, Bogdanović odličan u prvom dijelu, kasnije i on pao
Foto: EPA

Indiana Pacersi poraženi su na gostovanju kod Philadelphije 106:89, a za poraz mogu kriviti igru u drugom dijelu. Drugo poluvrijeme odradili su očajno, a Bojan Bogdanović susret je završio kao prvi strijelac Pacersa...

Dva potpuno različita lica pokazali su Indiana Pacersi na gostovanju u Philadelphiji. U prvom poluvremenu igrali su odlično, imali igru i frustrirali Sixerse, ali u drugom dijelu upravo suprotno. kada u 24 minute ubaciš samo 30 poena, jasno je kako si odigrao. U sve to uklopio se i Bojan Bogdanović koji je bio prvo ime Pacersa u prvom dijelu s 15 poena, a u drugom poluvremenu dodao je još samo tri.

Ništa nije polazilo za rukom gostima u drugom poluvremenu, potpuno su pokvarili postotak šuta i iz igre i s linije slobodnih bacanja (22/37 samo slobodna na kraju), a drugo poluvrijeme domaćin je dobio čak s 55:30.

Philadelphiji se u ovom susretu vratio Joel Embiid i odmah je pokazao koliko joj je nedostajao. Odigrao je vrhunsku utakmicu i predvodio Sixerse s 33 poena i 12 skokova. Stvarao je velike probleme Mylesu Turneru koji se mučio s osobnim pogreškama i igrao je samo 19 minuta.

Uz Embiida kod domaćina se istaknuo Tobias Harris sa 16 poena i osam skokova, a kod gostiju uz Bogdanovića jedini dvoznamenkasti bili su Darren Collison s 14 poena i Doug McDermott s deset.

Toronto nije imao nikakvih problema u gostima kod Miamija iako je Kawhi Leonard propustio ovaj susret. Od početka do kraja susret je išao u jednom smjeru i završio je glatkom pobjedom Raptorsa 125:104.

Kyle Lowry odradio je odličan posao s 24 poena (6/11 trica), deset asistencija i sedam skokova, a Pascal Siakam dodao je 20 poena, pet skokova i pet dodavanja. Kod Miamija Bam Adebayo završio je s 19 poena, šest skokova i pet asistencija, a po 15 poena dodali su Dion Waiters i Dwyane Wade.

Vrlo uvjerljiv bio je i Detroit koji je ugostio Chicago i svladao ga sa 131:108. 19 trica Pistonsa uz 54 posto uspješnosti bilo je više nego dovoljno za glatko slavlje.

Blake Griffin završio je susret s 28 poena, šest skokova i pet asistencija, a po 21 poen dodali su Reggie Jackson (šest asistencija) i Langston Galloway (6/6 trica). Andre Drummond upisao je 16 poena i 15 skokova. Kod Bullsa Wayne Selden završio je s 18 poena, a po 17 su dodali Lauri Markkanen (šest skokova) i Otto Porter (šest skokova).

NBA:
Philadelphia 76ers - Indiana Pacers 106:89
Detroit Pistons - Chicago Bulls 131:108
Miami Heat - Toronto Raptors 104:125

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!