Nogomet

Ante Erceg zabio, Brondbyju nije bilo dovoljno za pobjedu

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.03.2019.
Ante Erceg zabio, Brondbyju nije bilo dovoljno za pobjedu
Foto: EPA

Jedan od Hrvata na privremenom radu u Danskoj upisao se među strijelce u 25. kolu. Riječ je o bivšem igraču Splita i Hajduka Anti Ercegu...

U 25. kolu danskog prvenstva Aalborg je gostovao kod Brondbyja i uhvatio remi 3:3. Gosti su vodili dva puta, domaćin je došao do preokreta, ali Aalborg je ipak odnio pobjedu.

Strijelac trećeg gola za Brondby, odnosno pogotka koji je u tom trenutku donio njegovoj momčadi vodstvo 3:2, bio je Ante Erceg. Erceg je lijepo primio loptu na nekih 12-13 metara i opalio u kut za vodstvo svoje momčadi. Dogodilo se to u 60. minuti, ali samo tri minute kasnije gosti krasnim golom Andersena iz slobodnjaka poravnavaju na 3:3.

Erceg je kod Brondbyja ušao u igru na poluvremenu umjesto Tibblinga dok je b>Josip Radošević ovaj susret propustio zbog kartona.

Horsens je ušao u negativan niz i stigao je do trećeg uzastopnog poraza. Nije pomogao niti na golu Matej Delač koji je odradio cijelu utakmicu, Randers je slavio s 2:0

Remi je viđen u dvoboju Nordsjaellanda i Kopenhagena koji je okončan 2:2. Do 80. minute domaćin je imao prednost, a onda su gosti došli do poravnanja autogolom Nelssona. Karlo Bartolec odradio je cijelu utakmicu za domaćina.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!