Rukomet

Ježić: "Ja sam zadovoljna, cure su zadovoljne, a mislim da je i trener zadovoljan"

Branimir Korać • petak, 22.03.2019.
Ježić: "Ja sam zadovoljna, cure su zadovoljne, a mislim da je i trener zadovoljan"
Foto: Pixsell

Hrvatske rukometašice odigrale su vrlo dobro u prvom kolu Croatia kupa, protivnice su bile Čehinje koje je Hrvatska svladala s 30:24...

Nakon susreta Katarina Ježić bila je vrlo zadovoljna, hvalila je angažman svih igračica i atmosferu koja vlada u reprezentaciji.

"Atmosfera u reprezentaciji je sjajna i mislim da je svaka cura dala maksimum od sebe u datom trenutku. Ja sam zadovoljna, cure su zadovoljne, a mislim da je i trener zadovoljan. Svi smo sretni i nadam se da ćemo tako nastaviti ne samo u ovom turniru nego i dalje."

Slijedi dvoboj protiv Austrije već u subotu.

"Gledali smo prvo poluvrijeme susreta između Austrije i Slovenije. Dobre su i igraju jako dobru obranu, puno tuku. Mislim da možemo brzom loptom i dobrim razigravanjem riješiti taj problem. Naravno, moramo nastaviti igrati ovako dobru obranu, koristiti kontru i polukontru koje su nam najjače oružje - ako nešto možemo, možemo trčati."

Zadovoljan je bio i izbornik Nenad Šoštarić koji je dobio ono što je i tražio od igračica.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, prije svega obrambeno. Išli smo na tragu onog što smo i rekli, duboka zonska formacija jer Češka ima izuzetne pucačice s vanjskih pozicija i bilo je dobro. rotirali smo dio igračica, normalno tu ih je 19 i ne mogu sve igrati u jednoj utakmici, ali dobit će priliku i u subotu. Osnovna stvar koju mi želimo ovdje je da se stekne pobjednički mentalitet, da igračice dobiju samopouzdanje da kao reprezentacija mogu i znaju pobjeđivati."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!