Tenis

Kyrgiosov show nije utjecao na Ćorića: "Niti malo, koncentriran sam na svoju igru"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.03.2019.
Kyrgiosov show nije utjecao na Ćorića: "Niti malo, koncentriran sam na svoju igru"
Foto: EPA

Borna Ćorić svladao je Nicka Kyrgiosa i tako izborio nastup u četvrtfinalu turnira u Miamiju. Ćorić je slavio u tri seta, a tvrdi kako na njega baš nikakav utjecaj nije imalo sve što je Kyrgios radio na terenu...

Nick Kyrgios tijekom meča s Bornom Ćorićem imao je niz ispada, gubio je kontrolu, psovao prema gledateljima, ali i izvlačio fantastične poteze.

Ono što je utjecalo na Kyrgiosa i što ga je dovodilo do ludila, nije utjecalo uopće na Ćorića, a pogotovo ne Kyrgiosovi ispadi na terenu.

"Niti malo. Koncentriran sam samo na svoju igru. Stvarno me nije briga što s druge strane radi Nick ili netko drugi. Uvijek gledam sebe i koncentriram se na svoju igru, to nije niti najmanje utjecalo na mene", istaknuo je Borna.

Ćorić se slaže kako u igri Kyrgiosa ponekad ima previše ekshibicije i premalo respekta, ali tvrdi kako nema baš nikakvih problema s njim.

"On definitivno privlači pozornost, ali to je normalno jer ponekad izvodi nevjerojatne udarce. To je njegov način igre. Možda bih i ja mogao tako igrati da imam takav servis pa da mogu biti opušteniji i privlačiti pozornost, ali nemam problema s tim. Slažem se u nekoj mjeri da ponekad u tim potezima nedostaje malo više respekta, ali nisam koncentriran na to. Ne zanima me što radi, igrali smo četiri puta i nikada nisam imao problema s njim."

Borna dodaje kako Kyrgios nije loš dečko i da imaju dobar odnos.

"On je vrlo simpatičan dečko i uvijek pozdravi van terena. Nemam nikakvih problema s njegovom igrom, neki drugi igrači imaju što opet mogu razumjeti. Ali kako sam rekao, u dosadašnjim mečevima nikada nisam imao problema s njim."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!