Tenis

Marach i Pavić poraženi od Kubota i Mela nakon velike borbe u dva seta

Jan Šneler • srijeda, 27.03.2019.
Marach i Pavić poraženi od Kubota i Mela nakon velike borbe u dva seta
Foto: EPA

Sjajan četvrtfinalni meč parova odigran je u Miamiju gdje su Oliver Marach i Mate Pavić poraženi od Lukasza Kubota i Marcela Mela...

Kada se na natjecanju kao što je turnir iz serije Masters susretnu dva sjajna teniska para, dobar meč je zagarantiran. Iako rezultat u Miamiju nije išao na ruku Mati Paviću i Oliveru Marachu, austrijsko-hrvatski par pružio je odličan otpor prvim nositeljima Lukaszu Kubotu i Marcelu Melu.

Marach i Pavić su odlično otvorili meč i već u prvom gemu došli do breaka. Imali su u trećem gemu još dvije break lopte da potpuno slome Kubota i Mela, no poljsko-brazilski par se izvukao i odmah uzvratio. Čak tri break lopte bile su previše za obraniti i došlo je do izjednačenja.

Kako u setu više nije bilo breakova, otišlo se u tie-break u kojem su dominirali Kubot i Melo. Brzo su došli do prednosti od 5:2 i uz manje poteškoće priveli set kraju sa 7:5. U nastavku se ponovio početak prvog seta uz malu zamjenu uloga.

Prvo su do breaka u prvom gemu došli Kubot i Melo, da bi Marach i Pavić vratili izgubljeno u četvrtom gemu. Činilo se da još jednom ide set u 13. igru, ali u ključnom trenutku, pri rezultatu 5:5, austrijsko-hrvatski par gubi servis te Kubot i Melo slave sa 7:5.

ATP Masters Miami, parovi (m), četvrtfinale:
Lukasz Kubot/Marcelo Melo (1) - Oliver Marach/Mate Pavić (5) 7:6(5) 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!