Košarka

Zubac dvoznamenkast u porazu Clippersa, Hezonja skromniji, umirovljen dres Ginobilija

Petar Jenjić • petak, 29.03.2019.
Zubac dvoznamenkast u porazu Clippersa, Hezonja skromniji, umirovljen dres Ginobilija
Foto: EPA

Ivica Zubac dobro je iskoristio dobivenu minutažu, ali Los Angeles Clippersi upisali su poraz na gostovanju kod Milwaukee Bucksa. Ante Žižić nije nastupio u porazu Clevelanda kod San Antonija koji je noćas umirovio dres Manua Ginobilija, dok je Mario Hezonja odigrao skromno u porazu Knicksa protiv Toronta...

Kao što je to bio slučaj prije desetak dana, Toronto Raptorsi ni noćas nisu imali prevelikih problema s New York Knicksima koje su porazili sa 117:92 u Madison Square Gardenu. U jednosmjernoj utakmici, pa i bez Kawhija Leonarda, Raptorsi nikada nisu bili u zaostatku, a u drugom poluvremenu uvijek su imali barem 15 koševa viška.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Pascal Siakam s 31 poenom, pet skokova i pet asistencija, dok je Danny Green dodao 15 koševa.

Knickse je predvodio Mitchell Robinson s 19 poena i 21 skokom, a Kadeem Allen dodao je 18 koševa. Mario Hezonja dodao je osam koševa (3/5 za dva, 0/3 za tricu, slobodna bacanja 2/2), četiri skoka i dvije asistencije za nešto manje od 21 minutu na terenu.

Cleveland Cavaliersi bez Ante Žižića poraženi su na gostovanju kod San Antonio Spursa sa 116:110, međutim, domaćinu zasigurno utakmica nije bila u prvom planu jer je noćas umirovljen dres s brojem 20 kojeg je nosio Manu Ginobili, Argentinac koji je imao nemjerljivu ulogu u osvajanju pet naslova prvaka.

Spurse je do pobjede predvodio DeMar DeRozan s 25 poena i osam asistencija, dok je Bryn Forbes dodao 19 koševa i šest skokova, a Marco Belinelli 16 poena.

Colin Sexton s 24 poena i Kevin Love s 18 koševa i osam skokova bili su najučinkovitiji kod gostiju.

Niz od šest pobjeda Los Angeles Clippersa prekinuli su Milwaukee Bucksi koji su na domaćem parketu slavili sa 128:118. Do kraja prvog poluvremena Milwaukee je imao 21 poen viška (67:46), uspjela se gostujuća momčad u nastavku susreta spustiti na minus deset (79:69), međutim, više od toga nije išlo.

Khris Middleton predvodio je Buckse s 39 poena, devet skokova i pet asistencija, dok je Giannis Antetokounmpo dodao 34 koša, devet skokova i pet asistencija, no ono što može zabrinuti momčad jest što je grčki košarkaš napustio igru zbog problema s gležnjem.

Clipperse je predvodio Shai Gilgeous-Alexander s 21 poenom i šest skokova, Ivica Zubac dodao je deset koševa, (5/8 za dva) šest skokova te po jednu asistenciju i ukradenu loptu za nešto manje od 18 minuta na terenu.

NBA:
New York Knicks - Toronto Raptors 92:117
San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers 116:110
Milwaukee Bucks - LA Clippers 128:118

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!