Tenis

Dodig i Roger-Vasselin bez finala u Miamiju, vraćali se pa ipak izgubili

Branimir Korać • petak, 29.03.2019.
Dodig i Roger-Vasselin bez finala u Miamiju, vraćali se pa ipak izgubili
Foto: FaH

Ivan Dodig i Edouard Roger-Vasselin nisu izborili finale Miamija u konkurenciji parova. U polufinalu su poraženi u tijesnom meču od Wesleyja Koolhofa i Stefanosa Tsitsipasa...

Nije puno nedostajalo Ivanu Dodigu i Edouardu Roger-Vasselinu da dohvate finale turnira u Miamiju. Bili su blizu, ali ipak nisu uspjeli iskoristiti preokret koji su napravili.

Izgubili su prvi set dosta glatko sa 6:3, Wesley Koolhof i Stefanos Tsitsipas u tom setu bili su dosta bolji, prijetili na gotovo svakom servisu Hrvata i Francuza, i to su na kraju i iskoristili.

U drugom setu Dodig i Roger-Vasselin spasili su dvije vezane meč lopte kod 5:4, set je nakon toga otišao u tie-break gdje su Koolhof i Tsitsipas ušli u zaostatak 6:0 i nisu se mogli vratiti.

Ipak u produženom tie-breaku Nizozemac i Grk bili su uspješniji. Poveli su 7:3 pa su Dodig i Roger-Vasselin napravili seriju 5:0 i poveli 8:7, ali nakon toga opet su Koolhof i Tsitsipas povezali poene, njih tri u nizu i slavili.

Miami, polufinale:
Wesley Koolhof/Stefanos Tsitsipas (Nizozemska/Grčka) - Ivan Dodig/Edouard Roger-Vasselin (Hrvatska/Francuska) 6:3, 6:7(2), 10:8

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!