Rukomet

[Vijesti.hr] Hrvoje Horvat: "U polufinalu nema isprika, moramo biti pravi. Sršen? Neću komentirati"

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.04.2019.
[Vijesti.hr] Hrvoje Horvat: "U polufinalu nema isprika, moramo biti pravi. Sršen? Neću komentirati"
Foto: Pixsell

Trener našičkog Nexea uoči polufinala SEHA lige protiv PPD Zagreba za govori o sjajnoj klupskoj sezoni i očekivanjima od Final Foura...

PPD Zagreb i našički Nexe ovih dana imaju novi dom. Bjeloruski Brest poprište je odigravanja završnice SEHA lige u kojem jedan polufinalni par čine upravo dva naša najveća kluba.

Zagrebaši su na ovakve utakmice već navikli - prvaci Hrvatske redoviti su sudionici Final Foura, no za Našičane je ovo novo iskustvo.

Momčad Hrvoja Horvata, bivšeg trenera RK Dubrave i izbornika juniorske reprezentacije, kroz sezonu je pokazala senzacionalnu formu, kako po pitanju SEHA lige i hrvatskog prvenstva, tako i na europskom planu. Momčad je uigrana i spremna, poručio nam je iz Bjelorusije Horvat dan prije velikog polufinala, stoga je naglasak na pripremama za veliko polufinale bio na psihičkom planu.

"Ne radimo neke spektakularne treninge, znamo sve jedni o drugima i u ovih par dana smo više pokušavali mentalno osvježiti igrače i psihički ih pripremiti za ovaj veliki okršaj", kaže Horvat na početku razgovora.

Stručnjak na klupi Našičana očekivano prednost daje Zagrebašima, i to iz većeg broja razloga.

"Zagreb je definitivno u blagoj prednosti jer je igrao više ovakvih velikih utakmica, više Final Fourova od nas. Uz to su i najveći hrvatski klub, navikli su pobjeđivati i osvojili su bezbroj naslova prvaka. Ipak, nas veseli da smo u takvom jednom društvu. Međutim, imamo veliku želju dokazati se, imamo veliko srce i želimo pokazati da nismo slučajno ovdje i da se možemo nositi sa svim ovim ekipama."

Pročitajte više na Vijesti.hr.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!