Košarka

Vrlo dobar posao Bogdanovića u pobjedi Pacersa protiv Pistonsa

Branimir Korać • utorak, 02.04.2019.
Vrlo dobar posao Bogdanovića u pobjedi Pacersa protiv Pistonsa
Foto: EPA

Indiana Pacersi upisali su pobjedu protiv Detroit Pistonsa 111:102 i tako nastavili borbu za prednost domaćeg terena u prvoj rundi doigravanja na Istoku...

Detroit Pistonsi nisu uspjeli doći do pobjede u Indianapolisu i još uvijek nisu osigurali doigravanje. Pacersi su neutralizirali dobar start Pistonsa, preuzeli kontrolu nad susretom već do kraja prvog poluvremena i do kraja susreta su je održali.

Tek u nekoliko navrata u trećoj dionici Pistonsi su preuzeli nakratko vodstvo, ali Indiana se vrlo brzo vraćala u prednost. Pacersi su napadali Detroit tamo gdje je najjači, preko Andrea Drummonda i bili su čak i uspješni. Myles Turner i Domantas Sabonis odrađivali su prilično dobar posao u reketu.

Nate McMillan bio je zadovoljan nakon susreta.

"Igrali smo našu igru. Napravili smo dobar posao u uzimanju lopte, skokovima i izlascima u tranziciju", istaknuo je trener Pacersa.

Niz Bojana Bogdanovića od četiri uzastopne utakmice s 22 poena ili više je prekinut, ali svejedno je odigrao dobru utakmicu. Za 37 minuta ubacio je 19 poena (6/13 za dva, 1/3 za tri, 4/4 slobodna) uz sedam skokova, šest asistencija i tri osvojene lopte.

19 poena kod Pacersa dodao je Thaddeus Young (devet skokova, pet asistencija) dok je 18 poena i 12 skokova dodao Domantas Sabonis. Kod Pistonsa Wayne Ellington ubacio je 26 poena, Reggie Jackson 22 poena uz šest skokova, a Drummond 18 poena uz 17 skokova.

NBA:
Indiana Pacers - Detroit Pistons 111:102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!