Košarka

Hezonja: "Tijekom utakmice nisam znao da sam došao do triple-doublea, zahvalan sam na prilici"

Petar Jenjić • subota, 06.04.2019.
Hezonja: "Tijekom utakmice nisam znao da sam došao do triple-doublea, zahvalan sam na prilici"
Foto: EPA

Mario Hezonja nakon ostvarenog triple-double zahvalio se na ukazanoj prilici te dodao kako je tek nakon završetka utakmice shvatio što je napravio...

Iako su njegovi New York Knicksi poraženi od Houston Rocketsa sa 120:96, Mario Hezonja ipak je dobio svoj trenutak jer je po prvi puta u karijeri ostvario triple-double učinak od 16 koševa, 16 skokova i 11 asistencija.

"Zahvaljujem se treneru i svima. Stavio me na poziciju razigravača od početka sezone što niste vidjeli jer imamo još dosta mladih igrača koji se tek razvijaju. Zahvalan sam na prilici, hvala i mojem prvom treneru u Orlandu jer me stavio na tu poziciju kad sam izabran na draftu."

Hezonja ističe kako uopće nije obraćao pozornost na statistiku.

"Tijekom utakmice nisam obraćao na to pažnju, nisam znao da sam došao do triple-doublea. Kada sam kasnije pogledao, vidio sam, bio sam kao "wow". Nadam se da ću to ponoviti i sljedeću utakmicu. Kad sam stigao u NBA, samo sam zabijao, ali radom u ljetnoj ligi i "iza zavjese" gdje se, zapravo, odradi cijeli posao, otkrio sam neke stvari koje ranije nisam znao. Postao sam dobar u njima i znači mi puno kada proigram suigrače", dodao je Hezonja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!