Tenis

Petra Martić i dalje čeka na barem osvojeni set protiv Wozniacki

Mihaela Bradovski • subota, 06.04.2019.
Petra Martić i dalje čeka na barem osvojeni set protiv Wozniacki
Foto: EPA

Petra Martić nije uspjela izboriti nastup u finalu WTA turnira u Charlestonu. Caroline Wozniacki svladala ju je bez većih problema...

Petra Martić i šesti put u karijeri poražena je od Caroline Wozniacki. Da stvar bude još gora za hrvatsku tenisačicu i šesti put ostala je bez osvojenog seta. Potpuna dominacija Dankinje se nastavila koja tako prolazi u finale Charlestona.

Niti ovaj put nije se ništa promijenilo u međusobnom dvoboju, Wozniacki je igrala bolje i zasluženo je slavila te tako izborila nastup u finalu.

Prvi set Wozniacki je riješila breakom u šestom gemu kada su stigle i prve prilike za oduzimanje servisa u meču. Povela je Dankinja s 4:2 iskoristivši treću break loptu u tom gemu te je bez problema dovršila prvi set sa 6:3.

Ništa posebno nije se promijenilo u drugom setu. Wozniacki je došla do breaka kod 1:1, Martić se vratila u osmom gemu, ali odmah nakon toga opet je izgubila servis i ubrzo i meč sa 6:4.

Na žalost novi poraz za Martić protiv Wozniacki, ali bez obzira na to može biti zadovoljna nastupom u Charlestonu gdje je dogurala do polufinala.

Charleston, polufinale:
Caroline Wozniacki (Danska, 5) - Petra Martić (Hrvatska, 16) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!