Nogomet

Slovan Bratislava tri boda udaljen od naslova prvaka, Ljubičić zabio u pobjedi nad Michalovcem

Jan Šneler • nedjelja, 07.04.2019.
Slovan Bratislava tri boda udaljen od naslova prvaka, Ljubičić zabio u pobjedi nad Michalovcem
Foto: Duje Bonačić

U trećem kolu slovačke Fortuna lige, u dijelu Lige za prvaka, Slovan Bratislava uvjerljivo je slavio protiv Michalovca i došao na korak do naslova prvaka Slovačke...

Kao što se očekivalo, Slovan Bratislava na najboljem je putu do naslova prvaka Slovačke. Sedam kola ostalo je do kraja, a Slovan ima 19 bodova prednosti ispred drugoplasirane Žiline. U današnjem susretu protiv Michalovca domaći su bili prilično uvjerljivi, a do pogotka je došao i hrvatski nogometaš Marin Ljubičić.

Već nakon osam minuta igre domaći su došli do vodstva preko Mohe. Gosti su u prvom dijelu bili prilično opasni i pokušavali su doći do izjednačenja, no Slovan je izdržao. U nastavak susreta bolje ulazi Michalovce i u 51. minuti preko Sadama Sulleyja dolaze do 1:1.

Ipak, Slovan dodaje gas i vrlo brzo izjednačuje preko Davida Holmana. U finišu susreta, domaći su s još dva pogotka potpuno potopili goste. Prvo je u 79. minuti zabio Aleksandar Cavrić, da bi Ljubičić postavio konačnih 4:1 četiri minute kasnije. Hrvatskom nogometašu to je šesti pogodak u Fortuna ligi ove sezone.

Fortuna liga, Liga za prvaka, 3. kolo:
Slovan Bratislavaa - Michalovce 4:1

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!