Košarka

Netsi osigurali doigravanje, Bogdanović solidan protiv bivše momčadi

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.04.2019.
Netsi osigurali doigravanje, Bogdanović solidan protiv bivše momčadi
Foto: EPA

Brooklyn Netsi upisali su pobjedu u Indianapolisu i potvrdili ulazak u doigravanje. 41. pobjeda bila je dovoljna Netsima nakon što je postalo jasno da se i s 50 posto na Istoku prolazi u postsezonu...

Indiana Pacersi upisali su drugi uzastopni domaći poraz i u doigravanje će krenuti s petog mjesta te neće imati prednost domaćeg terena u prvoj rundi. Novi poraz upisan je protiv Brooklyn Netsa koji su slavili u Indianapolisu sa 108:96.

Netsi imaju puno razloga za slavlje, osigurali su nastup u doigravanju iako prije početka sezone nisu im se davale velike šanse za takvo što. Ipak odradili su dobru sezonu i zasluženo idu u doigravanje.

Pacersi se moraju vratiti na pobjedničke staze, ovdje nisu izgledali dobro i bilo je vrlo malo pojedinaca koji su zadovoljili.

Bojan Bogdanović imao je boljih nastupa ove sezone, ali nakon očajne prošle utakmice protiv Celticsa, ova je već bila bolja. Za 29 minuta na parketu ubacio je 13 poena uz šut 3/7 za dva, 2/4 za tri i 1/2 s linije slobodnih bacanja, uhvatio je četiri skoka i podijelio dvije asistencija.

Dobru formu i dalje drži Domantas Sabonis koji je susret završio sa 17 poena i 12 skokova dok je Thaddeus Young dodao 16 poena.

Kod Netsa D'Angelo Russell ubacio je 20 poena uz šest skokova i asistencija dok je 19 poena dodao Joe Harris.

NBA:
Indiana Pacers - Brooklyn Nets 96:108

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!