Nogomet

Ibrahimović: "Mislim da će Barcelona proći u polufinale jer ima iskustvo"

Branimir Korać • četvrtak, 11.04.2019.
Ibrahimović: "Mislim da će Barcelona proći u polufinale jer ima iskustvo"
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović nosio je dres i Barcelone i Manchester Uniteda, a predviđa kako će Katalonci proći u polufinale Lige prvaka nakon što su slavili u Manchesteru s 1:0...

Iako u Manchester Unitedu i dalje vjeruju da mogu do preokreta i prolaza u polufinalu Lige prvaka, Zlatan Ibrahimović smatra kako Barcelona ide dalje.

"Mislim da će Barcelona proći u polufinale jer ima iskustvo. No to su dva fantastična kluba."

Manchester United je već napravio veliki preokret kada je slavio u Parizu protiv PSG-a s 3:1 u Parizu i okrenuo zaostatak 0:2 iz Manchestera.

"Nije me iznenadilo izbacivanje PSG-a jer to je Liga prvaka i tu je sve moguće. Kada misliš da je nešto gotovo, nije gotovo, imam puno iskustva s tim. Ne pobjeđuje uvijek bolja momčad, a to je dobro za navijače."

Iako se favoriti znaju, Ibrahimović ne odbacuje mogućnost da do titule prvaka Europe dođe netko od onih za koje se to ne očekuje.

"Mislim da ove sezone može netko iznenaditi jer su već velike momčadi poput Bayerna i Real Madrida ispale. Vidjet ćemo tko će uzeti na kraju, prvak će biti onaj tko je u najboljoj formi, preteško je predvidjeti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!