Rukomet

Peruničić: "Možda smo mogli i do pobjede, ali remi protiv ovakve reprezentacije je izuzetno dobar"

Branimir Korać • četvrtak, 11.04.2019.
Peruničić: "Možda smo mogli i do pobjede, ali remi protiv ovakve reprezentacije je izuzetno dobar"
Foto: FaH

Nenad Peruničić nije bio nezadovoljan nakon remija Srbije i Hrvatske. Peruničić je istaknuo kako je i bod protiv reprezentacije poput Hrvatske dobar...

Hrvatska je opasno plesala po rubu poraza u Beogradu, ali pogotkom Domagoja Duvnjaka u zadnjoj minuti uzela je bod. Nenad Peruničić dobro je pripremio svoje igrače za ovaj susret.

"Žao mi je što ranije nije bila izabrana Arena, mozda bi bilo više ljudi", istaknuo je izbornik Srbije nakon što je proteklih dana bilo dosta priča oko mjesta odigravanja susreta, ali Nebojša Čović ipak je dovoljno moćad da iseli rukometnu reprezentaciju.

"Čestitam reprezentaciji Hrvatske. Pokazali smo motiv i karakter, ali smo još uvijek limitirani kvalitetom. Moramo rasti do ovakve ekipe kao što je Hrvatska koja unatoč ozljedama i rotacijama ostaje konkuretna. Ono što me brine je to što se akcija ne odigra do kraja, ali ja uzimam odgovornost na sebe. Ne krivim Lazara Kukića zbog toga, još uvijek je mlad, ali kao srednji bek mora u svakoj situaciji biti zreo", ističe za stranicu Saveza.

"Bili smo stegnuti i nije bilo prostora za tu rastrčanost koju smo ranije imali. Ovo su momci koji igraju u inozemstvu i moraju se naviknuti na ovakav pritisak. Ostaje žal, možda smo mogli do pobjede, ali remi protiv ovakve reprezentacije je izuzetno dobar. Ima mjesta za napredak naše ekipe", tvrdi Peruničić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!