Tenis

Garin i Ruud u dva seta do finala turnira u Houstonu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 14.04.2019.
Garin i Ruud u dva seta do finala turnira u Houstonu
Foto: EPA

Poznati su finalisti turnira u Houstonu. Christian Garin i Casper Ruud naći će se u borbi za svoju prvu titulu u karijeri na ATP Touru...

Čileanac Christian Garin zaustavio je u polufinalu Houstona Sama Querreyja koji je u prva tri susreta slavio bez izgubljenog seta. Querrey je imao velikih problema sa svojim servisom, prvi mu je servis bio tek na 47 posto, imao sedam dvostrukih servis pogrešaka i s takvim nastupom nije imao previše šanse.

Prvi set izgubio je u tie-breaku, a Garin je još tu trebao brže i elegantnije dovršiti posao jer je imao break od početka, zatim 0:40 za dvostruki break, ali nije to uspio iskoristiti. Nakon što je uzeo tie-break, u drugom setu bio je dominantan i odjurio je u finale.

U finalu ga očekuje dvoboj protiv Norvežanina Caspera Ruuda, još jednog mladog igrača koji je također u dva seta izbacio iznenađujućeg polufinalistu Daniela Galana Riverosa iz Kolumbije.

Galan Riveros je do polufinala došao nakon što je u glavni turnir ušao kroz kvalifikacije i ukupno u Houstonu upisao pet pobjeda što će ga dovesti među 200 najboljih igrača svijeta.

ATP Houston, polufinale:
Christian Garin (Čile) - Sam Querrey (SAD, 8) 7:6(2), 6:2
Casper Ruud (Norveška) - Daniel Galan Riveros (Kolumbija) 7:5, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!