Košarka

Darko Planinić solidan u porazu Zielone Gore protiv Uniksa

Branimir Korać • nedjelja, 28.04.2019.
Darko Planinić solidan u porazu Zielone Gore protiv Uniksa
Foto: FaH

Odigrano je posljednje kolo regularnog dijela sezone u VTB ligi, a Uniks je u gostima bio bolji od Zielone Gore s 82:73 i tako potvrdio drugo mjesto...

Zielona Gora odavno je ispala iz svih kombinacija za ulazak u doigravanje u VTB ligi, a novi poraz upisala je kod kuće od Uniks Kazana koji je slavio s 82:73.

Uniks je tako učvrstio drugo mjesto nakon odlično odigranog ovog dijela sezone. Ispred njega je samo moskovski CSKA, a u ovom susretu pobjedu je osigurao u drugom poluvremenu.

Domaćin nije imao nikakav imperativ i htio se tek na dobar način oprostiti od svojih navijača. Čak je i dobro krenuo, stvorio je dvoznamenkastu prednost u prvoj dionici, ali u nastavku susreta sve je bilo na strani Uniksa.

U pobjedničkom sastavu Maurice Ndour ubacio je 17 poena, a Raymar Morgan dodao je 14 poena i sedam skokova. Kod domaćina Markel Starks zabio je 21 poen, Darko Planinić je za 17 minuta dodao 13 poena (4/4 za dva, 5/5 slobodna) uz tri skoka, a Željko Šakić za 27 minuta dodao je devet poena (2/6 za dva, 1/1 za tri, 2/2 slobodna) uz osam skokova.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!