Nogomet

Eriksen: "Dobri su, ali mi smo im pomogli da izgledaju bolje"

Branimir Korać • utorak, 30.04.2019.
Eriksen: "Dobri su, ali mi smo im pomogli da izgledaju bolje"
Foto: EPA

Ajax odnosi poobjedu iz Londona, svladao je Tottenham s 1:0 i na uzvrat u Amsterdam odnosi prednost. Christian Eriksen bio je vrlo razočaran igrom svoje momčadi.

Eriksen je posebno razočaran načinom na koji je Tottenham odigrao prvo poluvrijeme i vjeruje da su Spursi itekako pomogli Ajaxu da izgleda bolje.

"Podbacili smo, nismo igrali svoj najbolji nogomet uopće. U prvih 20 minuta bili smo gledatelji, puno toga moramo promijeniti za sljedeću utakmicu. Dobri su, ali mi smo im pomogli da izgledaju bolje, to je naša pogreška. U drugom poluvremenu bili smo bolji."

"Sustav u početku nije bio toliko bitan. Problema nam je ponudila drugačiju opciju za pressing i mogli smo igrati puno izravnije, no i dalje smo bili daleko od onog gdje želimo biti."

Danac dodaje kako ne treba stalno pričati o izostancima jer je ovo ipak polufinale.

"Nitko ne želi igrati prvo poluvrijeme kako smo mi igrali, svi znaju da se nismo dovoljno borili. Poraz ostaje, ali barem smo bili bolji u drugom dijelu. Ne možemo stalno govoriti o izostancima, u polufinalu nije bitno tko je na terenu, moramo napraviti iskorak. Imamo sreće da su pogodili vratnicu i nadam se da možemo okrenuti stvari u Amsterdamu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!