Tenis

Pavić u paru s Oswaldom uspješno krenuo na turniru u Münchenu

Petar Jenjić • srijeda, 01.05.2019.
Pavić u paru s Oswaldom uspješno krenuo na turniru u Münchenu
Foto: EPA

Mate Pavić i Philipp Oswald uspješno su krenuli na ATP turniru u Münchenu gdje su bili bolji od Cheng-Peng Hsieha i Christophera Rungkata...

Na turniru u Münchenu, u konkurenciji parova, nastupa i Mate Pavić s Austrijancem Philippom Oswaldom. Na startu turnira nastupili su protiv Cheng-Peng Hsieha i Christophera Rungkata koje su uspjeli poraziti.

Hrvatsko-austrijska kombinacija slavila je sa 7:5, 7:6 nakon sat i 26 minuta igre. U četvrtfinalu će igrati protiv boljih iz dvoboja Skupski/Skupski - Pella/Schwartzman.

Meč su bolje otvorili Hsieh i Rungkat koji su u četvrtom gemu napravili break i poveli s 3:1. Međutim, vrlo brzo odgovaraju Oswald i Pavić te dolaze do 4:4, a nakon toga još jednom oduzimaju servis protivnicima te ga dobivaju sa 7:5.

Priliku da završe meč Oswald i Pavić dobili su u drugom setu kada su napravili break za 5:4 i imali servis. Međutim, Hsieh i Rungkat uzvraćaju na isti način, i to bez izgubljenog poena te uspijevaju dogurati do tie-breaka. Ipak, u 13. igri hrvatsko-austrijska kombinacija slavila je sa 7:4.

ATP München, osmina finala:
Philipp Oswald/Mate Pavić - Cheng-Peng Hsieh/Christopher Rungkat 7:5, 7:6 (4)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!