Nogomet

Knežević donio Puskas Akademiji dva gola prednosti, Lovrić ipak osigurao bod Honvedu

Branimir Korać • nedjelja, 05.05.2019.
Knežević donio Puskas Akademiji dva gola prednosti, Lovrić ipak osigurao bod Honvedu
Foto: Pixsell

Hrvati su igrali važnu ulogu u 32. kolu mađarskog prvenstva, a među strijelce su se upisali Josip Knežević i Ivan Lovrić u istom susretu...

Puskas Akademija upisala je vrijedan bod u borbi za opstanak, na svom travnjaku ugostila je Honved koji je, pak, izgubio dva boda u borbi za Europu. Susret je okončan 2:2, a domaćin je ispustio vodstvo 2:0.

U prvih 40 minuta domaćin je došao do dva pogotka, Zsolt Nagy doveo ih je u vodstvo, a iz kaznenog udarca u 39. minuti Josip Knežević zabio je za 2:0.

No kratko je trajalo slavlje domaćina. Već u sljedećoj minuti Honved je smanjio pogotkom Filipa Holendera čime se vratio u utakmicu. U drugom dijelu prednost Puskas Akademije potpuno se istopila kada je Ivan Lovrić pogodio za 2:2.

Knežević i Benedik Mioč kod domaćina odradili su cijelu utakmicu, a kod gostiju Lovrić je odigrao svih 90 minuta dok je Tonći Kukoč ušao u igru u 46.

Mezokovesd je u gostima s 1:0 bio bolji od MTK-a koji je nastavio seriju poraza, a kod gostiju Matija Katanec odigrao je cijelu utakmicu.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!