Nogomet

Lovren: "Ne čini se iz sadašnjeg rezultata da možemo nešto napraviti, ali nogomet je nepredvidljiv"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 06.05.2019.
Lovren: "Ne čini se iz sadašnjeg rezultata da možemo nešto napraviti, ali nogomet je nepredvidljiv"
Foto: EPA

Dejan Lovren nepopravljivi je optimist uoči uzvratnog susreta polufinala Lige prvaka. Barcelona u Liverpool donosi prednost 3:0, ali hrvatski reprezentativac vjeruje u šanse Redsa...

Liverpool je već nekako prežaljen, rijetki su oni koji vjeruju da Redsi mogu okrenuti zaostatak protiv Barcelone. Barca je u prvom susretu slavila s 3:0, ali Dejan Lovren pun je motiva.

"Ljut sam, ljut sam i još željniji toga da dokažemo da možemo napraviti nešto posebno na Anfieldu. Imamo velike igrače, a veliki igrači mogu napraviti puno u velikim utakmicama kakva je ova u utorak, očekujem jednu od najvećih utakmica na Anfieldu."

Lovren ne sumnja da Liverpool može doći do preokreta u ovom polufinalu.

"Ovo je Liverpool, jedinstven klub. Kada nas ljudi već otpišu, uvijek smo spremni pokazati da možemo stvoriti najveće preokrete. Ne čini se iz sadašnjeg rezultata da možemo nešto napraviti, ali nogomet je nepredvidljiv, nismo bez šanse u Ligi prvaka na Anfieldu."

"Nikada nećemo prihvatiti da smo poraženi, to je samo jedna utakmica. Pred nama je težak izazov, ali Liverpool je poznat po velikim preokretima. Nadam se da ćemo uspjeti, trebat ćemo ogromnu pomoć navijača."

U tom uzvratu možda neće imati na raspolaganju Mohameda Salaha koji je zaradio ozljedu tijekom susreta protiv Newcastlea.

"Nadam se da će Mo biti u redu, ali već smo pokazali da možemo igrati i bez njega i bez drugih igrača. Najvažnija će biti podrška s tribina. Bitno je doći do ranog pogotka i ako to uspijemo, sve je moguće. Vidjet ćemo kakvu ćemo taktiku imati, možda ih uspijemo iznenaditi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!