Nogomet

Valverde: "Ništa u nogometu nije unaprijed riješeno, ignorirat ćemo rezultat iz prve utakmice"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.05.2019.
Valverde: "Ništa u nogometu nije unaprijed riješeno, ignorirat ćemo rezultat iz prve utakmice"
Foto: EPA

Trener Barcelone Ernesto Valverde kazao je na press konferenciji uoči utakmice protiv Liverpoola da će ignorirati rezultat iz prve utakmice te da je u nogometu sve moguće jer su i oni protiv PSG-a nadoknadili veliki zaostatak...

Barcelona u utorak stiže na Anfield u uzvratu Lige prvaka s prednošću od 3:0. Trener katalonske momčadi Ernesto Valverde ističe kako nemaju straha od atmosfere, ali i to da su potpuno zaboravili na rezultat s prve utakmice.

"Ono što možemo potvrditi jest da ćemo ignorirati rezultat iz prve utakmice, a ako to ne napravimo, bit će velika pogreška. Svjesni smo da navijači na Anfieldu rade veliku buku i navijaju s puno strasti. Igrali smo ove sezone na stadionima poput Old Trafforda i San Sira, tako da dobro znamo kako se nositi s pritiskom s tribina."

Vrijedi izdvojiti i to kako Liverpool nije izgubio nijednu utakmicu na domaćem terenu ove sezone.

"Moguće je jednog igrača promijeniti i izgubiti s 3:0, tko zna? Ništa u nogometu nije unaprijed riješeno, morate izaći na teren i odigrati dobru utakmicu. Protiv Parižana smo bili u velikom zaostatku pa smo nadoknadili pobjedom od 6:1", dodao je Valverde.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!