Košarka

Chris Paul: "Bez obzira na pobjedu, Rocketsi moraju biti još bolji"

Branimir Korać • utorak, 07.05.2019.
Chris Paul: "Bez obzira na pobjedu, Rocketsi moraju biti još bolji"
Foto: EPA

Houston Rocketsi upisali su pobjedu protiv Golden State Warriorsa u četvrtoj utakmici druge runde doigravanja NBA lige, slavili su sa 112:108 i tako poravnali na 2-2 u seriji...

Bili su bolji i zasluženo su slavili. Ipak, Chris Paul nije bio potpuno zadovoljan i ustvrdio je kako Houston može i mora bolje.

"Istina je, upisali smo pobjedu, ali moramo biti bolji. Razumijemo to. Idemo kod njih u goste i tamo oni vjerojatno neće promašivati sve te šuteve."

Rocketsi su imali lijepu prednost tijekom treće dionice, ali nisu je zadržali i Golden State se uspio vratiti u utakmicu.

"Sve se zagužvalo u četvrtoj četvrtini. Ušli smo u razdoblje u kojem nismo mogli doći do poena, a oni su preko Draymonda Greena došli do nekih poena, no bez obzira na to niti oni nisu bili šuterski dobri. 24 poena obrambeno je protiv bilo koga dobar učinak, a posebno protiv Warriorsa. Mi smo ubacili samo 19, ali srećom u trećoj četvrtini smo stvorili dobru razliku da bi zadržali prednost do kraja", dodao je Harden.

Austin Rivers bio je uvjeren da susret ide u produžetak.

"Mislio sam da ide u produžetak - sto posto. Kevin Durant je promašio prvu, zatim je Steph dobio drugu priliku za ludu tricu, a on takve obično pogađa. Imali smo sreće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!