Nogomet

Barišić: "U Rangersima nije lako ući u prvih 11, a odnos s Gerrardom je odličan"

Branimir Korać • srijeda, 08.05.2019.
Barišić: "U Rangersima nije lako ući u prvih 11, a odnos s Gerrardom je odličan"
Foto: Pixsell

Borna Barišić tvrdi kako je spreman za nastup, a osvrnuo se i na pisanja škotskih medija te ustvrdio kako ima odličan odnos sa Stevenom Gerrardom...

Borna Barišić vraća se nakon ozljede, a proteklih dana škotski mediji vidjeli su ga i među kandidatima za odlazak iz kluba. No, Barišić tvrdi kako nema nikakvih problema i ima dobar odnos s trenerom Gerrardom.

"Jedina je istina da sam bio ozlijeđen i da je teško probiti se u momčad koja je u sjajnoj formi. Imamo pet pobjeda zaredom i primili smo samo jedan gol stoga nije lako ući u prvih 11. Rangers je veliki klub sa sjajnim igračima i nije tako lako probiti se u najjaču postavu, a što se tiče odnosa s trenerom, on je odličan."

Do ozljede je došlo tijekom reprezentativne akcije, a to je izazvalo ljutnju u klubu posebno zbog činjenice da je imao problema s ozljedama. No sve je izglađeno i na Barišića mogu računati i klub i reprezentacija.

"Dva tjedna sam bio van travnjaka zbog ozljede koju sam zaradio s reprezentacijom, ali vratio sam se u trening i odigrao sam već jednu prijateljsku utakmicu. Trebalo mi je vremena da se fizički oporavim, ali sada je sve u redu i osjećam se odlično. Prošlu utakmicu proveo sam na klupi i sada sam spreman."

"U klubu su bili jako ljuti, ali dogodio se nesporazum, sada je sve riješeno i nemamo više problema po pitanju reprezentacije. S njom mi slijedi utakmica s Walesom, jako važna utakmica za nas."

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • stodra08.05.2019. u 18:46
    Borna ne pravi se Englez ili u tvojem slucaju Skota. Gerrardovi Rangersi nisu nist posebno, da je Osijek tada imao zdravog Ejupija i Bobana bi prosli ove tvoje danas samo jos male Rangerse!
    stodra