Nogomet

Pochettino: "Svi moji igrači su junaci, ali Lucas je superjunak!"

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2019.
Pochettino: "Svi moji igrači su junaci, ali Lucas je superjunak!"
Foto: EPA

Mauricio Pochettino proslavio je gol Lucasa Moure za 3:2 na koljenima plačući shrvan emocijama. I nakon susreta teško je skrivao emocije, suze su navirale i osjećao je samo veliko olakšanje...

Toliko puta kritiziran pa hvaljen i tako u krug, ali danas je i on Tottenhamov junak. Ako zbog ničeg drugog, onda zbog uvođenja Fernanda Llorentea koji je uništio Blinda i De Ligta.

"Još uvijek je teško govoriti, emocije su prejake, hvala nogometu! Moji igrači su junaci, govorim to cijelu godinu svima. Drugo poluvrijeme bilo je nevjerojatno. Hvala nogometu, ovakve emocije bez nogometa ne možete doživjeti. Hvala svima koji su vjerovali u nas, teško je sve to opisati riječima", govorio je uzbuđeni Pochettino te dodao:

"Prije utakmice smo govorili kako kada naporno radiš i osjećaš ljubav prema tome, onda to nije stres nego strast. Pokazali smo da volimo nogomet, ovo je bilo nevjerojatno, bio je užitak gledati takvu utakmicu. Teško je igrati na ovoj razini, zahvalan sam što se ovim bavim i što ovo proživljavam."

Ipak, velike zasluge morao je pripisati Lucasu Mouri.

"Svi moji igrači su junaci, ali Lucas je superjunak!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!